Kom igen, Amrit, for fanden! Og også dig, Liza Marklund!

Okay, Liza Marklund… der sker lissom ikke så meget i din nye ‘krimi’. Nu er jeg 3/4-dele inde i den og stadig lader spændingen vente på sig. Det er lidt lissom jul… nu er det 4. søndag i advent, og jeg kan på ingen måde finde ind i den rette x-mas spirit. Jeg drikker gløgg, bevares, og æder nougat, bevares, men ingen af delene hjælper. Jeg har for travlt med at arbejde og med at være mit gamle ustrukturerede jeg til, at jeg virkelig besidder juleånd i den rigtige mængde. Nå, har 7 dage at nå det i.

Og det er også derfor, jeg bliver så djævletræt af, at heller ikke en krimi kan præstere den rette ånd, krimiånd – Annika Bengtzons mand er blevet kidnappet, nogle kvinder er blevet fundet myrdet i Stockholm uden for deres hjem, og de første 3/4-dele af romanen er gået med at vente på opkald fra kidnapperne, med at finde passende avisoverskrifter og med at bage chokoladekage med opvarmede hindbær og is til. Jeg læser selvfølgelig resten, håber hele tiden på at blive forført af neglebidende spænding. Lissom jeg hele tiden håber, at en kontrolleret udgave af mig selv bryder ud af den rastløse og dækker bordet med julelys og klejner. Dream on…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s