Min ønskeliste

Tom Rachman: De ufuldkomne

Fordi Berlingske Tidenden skrev sådan: “Livet med alle dets drømme og skuffelser flettes sammen med avisbranchens hensygnen i canadisk-britiske Tom Rachmans sensationelt stærke »De ufuldkomne«. I små historier, der kan læses som noveller, men knyttes sammen til en stor historie, følger vi medarbejderne på en international avis i Rom. En blændende debut.”

Jeg elsker, når et sted er rammen om en masse skæbner, som her avisen. En anden forfatter, der mestrer det er indiske Rohinton Mistry med hans Hårfin balance og Et familieanliggende. Dem har jeg slugt og båret med mig siden. (Ok, lidt klamt.)

 

Blodig genvej af Julie Hastrup

Bogens forside

Jeg har været rigtig glad for hendes to første krimier i serien om drabsefterforsker Rebecca Holm. Julie Hastrup skriver med et godt tempo, godt persongalleri, hvor personerne virker troværdige og vedkommende, og plottene har været gode og overraskende.

En e-læser

Kindle 3 med Wifi har fået rigtig gode anmeldelser overalt, men jeg er usikker på, om den kun er til engelske e-bogsformater. Men jeg vil så gerne have den!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s