Hvilken bog giver Hanne-Vibeke Holst i julegave?

Igen et indlæg om nysgerrighed. Lige så gerne som jeg hører om, hvad folk læser lige nu, er jeg også altid nysgerrig efter, hvad forfatterne giver af bogjulegaver. Og Gyldendal har spurgt nogle af de store forfattere om, hvad de giver i julegave.

Vores allesammens Hanne-Vibeke Holst giver disse tre bøger i gave:

Min søster, skolelæreren, fra Nordjylland, skal helt klart ha’ pragtværket i to bind LIMFJORDEN – STEMMER OG STEDER med tekst af Hans Edvard Nørregaard-Nielsen og fotos af Kirsten Klein. Det er lige hende.

Min datter, den søgende sjæl, vil jeg give Lone Hørslevs samlede digte, FIRE SAMLINGER. Datteren er altid på jagt efter god lyrik og det får hun her.

Mig selv vil jeg forære Astrid Saalbachs roman FORDRIVELSEN, der handler om at komme ud for en ulykke og vågne op og opdage, at man har mistet sig selv. Grufuldt.

Og til mænnerne – her er hvad Peter Øvig Knudsen giver – han er iøvrigt selv aktuel med den meget anmelderroste Hippi 1.

Inger ChristensenSAMLEDE DIGTE – til min datter Ea på 12, fordi hun skal have mesterværkerne ved hånden, så snart hun fatter interesse.

Kaspar Colling NielsenMOUNT KØBENHAVN – til min ven Christian Muff, som er den eneste jeg kender, der kunne få en tilsvarende idé.

Ina Kjøgx Pedersen: SAMLES, SKILLES AD – til min mor, så hun kan blive oplivet af forfatterens sprog og erindringskraft.

Se, hvad Astrid Saalbach, Christel Wiinblad og flere andre forfattere giver her, hvor billeder og bogtekst er hentet fra.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s