Værsgo´! En pakkekalender til de voksne!

Rosinante Pakkekalender logoJeg har lige fået en mail med en gave i! En gratis gave til alle os bogelskere fra forlaget Rosinante & Co.: En pakkekalender! I pakkekalenderen får du en ny e-novelle hver dag – helt gratis, og der er nok til alle, skriver forlaget. Der er altså tale om 24 noveller af 24 forfattere, bl.a. Helle Helle, Anne B. Ragde, Jens Blendstrup, Liza Marklund og Peter Høeg. Dagens pakke kan åbnes hver dag i december til og med juleaften helt frem til midnat.

Du kan downloade dagens novelle lige ned på din computer og e-reader ved at tilmelde dig her på Rosinantes hjemmeside eller hente kalenderen som app i Apples App Store til din iPhone/iPad, – søg på Rosinante&Co.

Reklamer

2 thoughts on “Værsgo´! En pakkekalender til de voksne!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s