En dreng og hans far

… et eventyr! Om en dreng og hans far.

Jeg kan mærke en lille snert af angst, mens jeg læser. Angst for at drengen, der fortæller i bogens første halvdel, ikke har det godt nok. Måske bliver omsorgssvigtet. Jeg er også en lille smule bange for, om bogen er en slags dansk pendant til Cormac McCarthys undergangsroman The road – om en dreng og hans far på en vandring med så lidt håb forude gennem et Amerika i ruiner, forurening og mørke. Vandringstemaet går nemlig igen i et Eventyr, drengen og faren flytter rundt mellem danske byer, og det samme gør en underliggende følelse af utryghed. Jeg ved endnu ikke, om det er en håbløs vandring, de er ude på, drengen og faren, men jeg skal nok give besked!

God søndag!

Reklamer

4 thoughts on “En dreng og hans far”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s