Hele tre ting på én gang! Buffetten er åben!

Jeg er havnet i en fælde, jeg selv har sat op. Jeg har spændt ben for mig selv. Gjort noget, jeg ellers er god til ikke at gøre, fordi jeg ved, det er et sidespor – jeg er kommet til at gå i gang med tre romaner på én gang! Du tænker måske, at jeg skal tage mig sammen og skrive et ordenligt blogindlæg, men jeg kan ikke stå for den buffet, jeg har smækket op. Og nu kan jeg hverken koncentrere mig om en ad gangen eller bruge rigtig meget tid på at sluge dem alle hurtigt. For de lover alle tre godt, men smager forskelligt, og jeg kan ikke vælge. De involverede er:

Om en kvinde på flugt fra en psykopat af en ægtemand

Liza Marklunds romaner er som pistacenødder – er man først startet, må man flække dem alle

Denne roman er et bestillingsarbejde – den skal analyseres til på mandag. En arbejdsopgave litteraturnørden i mig elsker!

Kan du se mit problem?!

Reklamer

11 thoughts on “Hele tre ting på én gang! Buffetten er åben!”

 1. Har kun selv læst Bengtsson af de tre (og slugte den faktisk næsten) – men nu fik jeg lige lyst til at gå i gang med en af de andre 🙂 God fornøjelse 🙂

 2. Jeps, jeg kender godt problemet! Her er det dog mest faglitteratur blandet med skønlitteratur i en stor pærevælling, så jeg nogle gange ikke kan huske, om Karen Blixen er hende med strategitrekanten, og om Kirsten Wissing er hende med Afrika.

  Men jeg MÅ bare i gang med at læse Et Eventyr af Jonas T. Bengtsson. Jeg har dog ikke læst hans første bøger, selvom jeg har villet det, især Submarino. Jeg er bare så bekymret for, om de er for barske for mig. Det virker som om han skriver så dystert og uden lys og håb om de virkelig barske emner, han har fat i… Jeg ved simpelthen ikke, om jeg kan magte det! Jeg er ikke god til, at der ikke er lys og håb… bare en sprække..

  1. Jeg har det faktisk på samme måde, Vivi! Og Submarino er en kende barsk, men det kommer spredt og veldoseret, så jeg kunne godt holde ud i min sjæl at læse den. Men den piller da ved hjertet på én, det gør den.

   Du er så sej, at du læser faglitteratur, og Karen Blixen kan da godt gå for et kolonialistisk skrift om, hvordan man IKKE bør begå sig i Afrika! 😉

 3. Uuh, jeg er spændt på at høre hvad du tænker om Hotel Rudolph, som er en af de 8 (otte!) bøger jeg er i gang med, og som jeg ikke kan læse færdig af forskellige grunde.

   1. Jamen, jeg er jo boghandleren og kan ikke så godt lide at være kritikeren… Og så er jeg sart og den var ret creepy. Altså som i at jeg hele tiden sagde nejnejnej-kom-nu-ud-der-fra-eller-jeg-smækker-bogen-i. Og så starter hvert kapitel med et navn. Og hvert kapitel er 2 sider. Og her er jeg også lidt sart… Så det var helt upræcist derfor jeg holder pause med den på ubestemt tid. Men glæder mig til at høre hvad du har:)

 4. Hmm den ALTID fornuftige Nisse vil jo sige, at du skal starte med at afslutte “Et Eventyr”, hvis analyse skal være færdig til mandag…jeg tror Uffe ville sige nøjagtigt det samme..;-)
  Hotel Rudolph – lyder spændende. Fortæl gerne mere når du er igennem.
  God dag ven!

  1. Åh, Nis, jeg tror i stedet, jeg lægger mig i sengen og kigger op i loftet. Men det går jo ikke, du og Uffe har så evig ret, I burde skrive en bog om arbejdsmoral 😉

   Knus til dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s