Synes godt om…

Sådan. Så har jeg lavet en facebook-side. Og det har jeg gjort af forskellige årsager: Fordi jeg også poster mine blogindlæg på facebook, og fordi måske ikke alle mine venner synes, det er lige så interessant, som jeg gør (tænk engang!) – ingen har sagt noget, men jeg kan godt føle, at jeg spammer lidt. Fordi jeg nogle gange har lyst til lige at komme med en bemærkning (tænk engang!) uden at skrive et helt blogindlæg. Fordi jeg nogle gange lige kommer på sporet af alletiders aktuelle tip. Så følg mig – også på facebook, og så er jeg ræddi glad! Øverstdenne side skal du bare trykke på synes godt om, og så skal vi rigtig hygge os!

Og nu til noget litterært!

Hvis du skal til Bogforum i dag, så anbefaler jeg i kronologisk rækkefølge fra kl. 13 – 16:30:

 • Jonas T. Bengtsson i samtale med Tonny Vorm om ”Et eventyr”. Bogcafeen kl.13.
 • Kim Fupz Aakeson læser historier på Børnescenen kl. 13.
 • Helle Helle interviewes af Lise Vandborg om “Dette burde skrives i nutid”. KL 13 – stand 85.
 • Jo Nesbø fortæller om sin nyeste spændingsroman “Genfærd” og om Harry Hole. Balkonscenen – stand 391. Kl. 13.30.
 • Til jer, der kan lide selvhjælpsbøger: Sarah Zobel Kølpin  i samtale med Emilia van Hauen om ”Tør du mærke livet?”. Hvid scene 14:15. (Kom i god tid).
 • Hanne-Vibeke Holst i samtale med Ulla Terkelsen om ”Undskyldningen”. Kl. 16 på Scenen. (Hihi Ulla T. – sejt!)
 • (Spas!) “Parforholdet – hvor svært kan det være?” Mads Steffensen og monopolet Pernille Rosenkrantz-Theil og Asger Aamund. Stand 84 kl 16.30.
Reklamer

2 thoughts on “Synes godt om…”

 1. Hejsa, har lige fundet din blog 🙂 ville skrive en kommentar til dit indlæg om børnebiblioteker, men kunne ikke få det til at fungere. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men genkender ikke din beskrivelse. Frederiksberg hovedbibliotek er min favorit hvad angår børnebiblioteker. legerum, kaffemaskine, legetøj og mange hyggehjørner. Men synes egentlig også det gælder de fleste andre børnebiblioteker i kbh’s kommune. Så god tur! 🙂

 2. Kære Katrine! Frederiksberg Børnebibliotek er et rigtigt lækkert sted! Og jeg har skrevet mange indlæg om biblioteker, fordi jeg er fan! Tag derhen, slap af, mens børnene leger, drik kaffe og læs et dameblad. Og lån bøger. Hvis du søger oppe i hjørnet (på forstørrelsesglasset) på biblioteket, så kan du finde alle mine jubii-ord. Hvis der er noget jeg synes kunne være bedre på biblioteker generelt, så er det, at man ikke behøver at hviske, mens man er der. 😉
  God dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s