Run, Forrest!

Øh… i dag kommer jeg til at tale lidt om en type bog, jeg ellers ikke interesserer mig for – selvhjælpsbøger. Men den i dag har et budskab, som tricker mig lidt, fordi det er det, jeg har brug for, men som jeg ikke gider. Hm… Jeg har løbet meget i perioder af mit liv. Så løber jeg, så bliver jeg træt af det, så løber jeg, så bliver jeg træt af det osv. Jeg har aldrig læst bøger om at løbe, fordi jeg er dårlig til at overholde stramme planer i det hele taget, og især løbeplaner. Når det så er sagt, så tror jeg måske, at jeg skal kigge lidt i denne bog:

Se bare det, der står med småt oppe i hjørnet. Now we’re talking. For jeg vil gøre det på min måde. Men det, der slog mig mest, var, at i stedet for at fokusere på løbeprogrammer, skulle den givetvis fokusere på, hvordan du jeg bliver ved med at løbe.

En bog med mange måder at løbe på – elsker når der er højt til loftet! Og nu må du have mig undskyldt, jeg skal ind på sofaen igen.

Reklamer

6 thoughts on “Run, Forrest!”

  1. Snøft, søber stadig i selvmedlidenhed… Og tænk, jeg eeelsker selvhjælpsbøger. Men de bliver altid læst i min sofa!

  2. Åh, den må jeg bare læse! Jeg har brug for selvhjælp… selvom det er én af mine yndlingsaversioner.. Selvhjælp og google-buddhisme er totalt yndlingsaversioner 🙂

    Men jeg VIL så gerne løbe.. men får det bare ikke gjort.. er enten for træt, for doven, har for mange “lektier”, mine børn er syge, aftenmøder. Jeg må eje den bog! Det må jeg bare! Så kan jeg jo altid sidde i sofaen og læse den … i stedet for at løbe en tur 🙂

  3. Jeg har jo de samme undskyldninger + en ny: Det er for mørkt. Jeg har indtil nu accepteret, at jeg løber i perioder, men tænk nu, hvis man kunne gøre det til en langvarig vane! Jeg SKAL også have læst den bog.

  4. Uh, det tror jeg også kunne være noget for mig. Her er det nærmest alt eller intet, enten løber jeg hele tiden, eller også løber jeg slet ikke. For tiden er det mest mørket, der går mig på, der er Amager fælled altså ikke så sjov.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s