Skråt op, mandag!

Er sent på den med indlæg i dag, fordi min yngste holdt skrigekoncert i nat. Hun er ved at få nogle sataner af hjørnetænder og det, blandet med hendes absurd store trang til yoghurt, holdt hende vågen hele natten. Cirka. Jeg vågnede så efter alt for lidt søvn til synet af en skråt op-finger fra min ældste. Så var stemningen lagt. Vil gerne være en cool mor med det rette flippede look og insisterede derfor på at tage ladcyklen rundt i København og omegn med tøserne placeret under en dyne. Dårlig ide på grund af (mangel på?) kondition og på grund af meget lille cykelnøgle, der først blev væk på den ældstes skole og så fundet igen. Den ældste var ligeglad, jeg svedte og smilede meget. Sidder nu på skrivestuen med kaffe og dejlig kollega i baggrunden og med en kæmpe arbejdsbyrde på grund af efterårsferien. Ville gerne have anmeldt en fin fin børnebog, der hedder He he Hasse, og som fortjener en poetisk og velformuleret anmeldelse. Men jeg er brugt, før dagen rigtig er begyndt. Anyways, læs den, giv den som gave – en smuk billedbog med smukke billeder og en sød historie. Den er skrevet af Tore Renberg og illustreret af Øyvind Torseter. Det er dog ikke illustrationer i gængs forstand, men billeder af udskårne figurer og landskaber. Så fint. De to har tidligere skrevet Giv den gas, Ine, som modtog det norske Kulturministeriums pris for bedste billedbog 2010.  Og som jeg skrev om her.  En anderledes billedbog på den helt fine måde.He, he Hasse

Reklamer

6 thoughts on “Skråt op, mandag!”

  1. Jeg sender dig god energi, Amrit på en hård mandag! Jeg synes du er en cool mor, fordi du formåede at smile på trods af minus overskud 🙂

    Og så vil jeg da læse Hasse for Storm ved lejlighed, den virker sød 🙂

  2. så blev det fredag og dermed weekend, Amrit 🙂 trods alt 🙂
    -du er en medvirkende årsag til at vi kom så langt, så tak for det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s