Til din store dreng – stem og vind en ipad!

Kan du huske, da jeg skældte Per Stig ud, fordi han havde stiftet en forfatterpris, der skal få forfattere til at skrive flere tekster, der henvender sig direkte til drenge?! Ikke fordi der var noget i vejen med initiativet, men fordi det skriftlige oplæg til det var for ringe. Det skal dog ikke hindre mig i at støtte det gode formål og opfordre alle drenge fra 4.- 7. klassetrin til at stemme.

Indtil den 28. oktober kan din dreng læse fem (ud af 218) udvalgte nye historier specielt skrevet til drenge her på Palles Gavebod og stemme på sin favorit. Så deltager han i lodtrækningen om en Ipad og bogpræmier.

Just do it!

Stem på den historie du synes er bedst og vind en iPad

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s