Hvor litteraturen finder sted

Jeg elsker, når litteraturen blander sig med virkeligheden, og jeg har tidligere skrevet dette indlæg om litterær turisme i Danmark om de steder, der findes i romanerne. Og nu har professor i dansk litteratur Anne-Marie Mai skrevet et helt tre-binds værk om emnet. (Så så man lige mit tip forsvinde!!!!)

Anne-Marie Mai har været oppe i tårne, nede i kældre, ude i landskaber og byer for at finde de steder, hvor det 20. århundredes litteratur er skrevet, læst og overleveret. Trebindsværket hedder ”Hvor litteraturen finder sted”, og jeg gad godt at have skrevet det.

 

Reklamer

8 thoughts on “Hvor litteraturen finder sted”

  1. Ha, jeg elsker din sidste sætning. For det er jo nok i virkeligheden sådan vi litterater ofte har det; Ikke hvad vi godt gad at have læst – men snarere hvad vi godt gad at have skrevet;) og jeg skal da helt sikkert have fingrene i dét værk. Anne-Marie var i øvrigt censor på mit speciale!

  2. Du skriver da bare “Steder hvor litteraturen findes” – i fire bind. Om biblioteker, reoler, magasiner, kældre, kirker og … Netto.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s