Efterårsferie i Bakkehuset og sms-romaner

Min søde svigerinde tippede mig i går! Elsker at blive tippet. Min veninde Malene tippede mig også. Om sms-romaner: historier, der folder sig ud på SMS. Som regel 1-3 beskeder om dagen. Du kan vælge mellem flere forskellige forfattere, og så få litteratur, der kan læses i metroen, i ventetiden, i sengen; allevegne. Du kan låne gennem biblioteket, så er det gratis – ellers koster romanen et sted mellem 20-28 kr.

 

Og så var der svigerindens tip: På Bakkehusmuseet i København har forfatteren Morten Søndergaard lavet en interaktiv udstilling, der sætter spot på det at læse. Den tager udgangspunkt i alfabetet, og for hvert bogstav er der en læseoplevelse. fx. kan du bikse din helt personlige oplæsning sammen ved det ordkomfur, som Søndergaard har skabt ud af det komfur, der i mange år stod i Bakkehusets gæstebolig og sørgede for varm mad til forfattere som Søren Ulrik Thomsen, Merete Pryds Helle og Morten Søndergaard selv. Se mere på Politiken.dk.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s