Videodagbog: Bogmesse i Frankfurt #1

Som du kunne se i mit indlæg fra i går, så er jeg vel ankommet til Frankfurt og er så småt ved at lade mig suge ind i fire dages vakuum fyldt med litteratur. Bogmessen åbner i dag, og jeg er sikkert derude og arbejde, røre, snuse og opleve, når du læser dette. Og mens jeg bl.a. laver et dugfrisk indslag til dig derudefra, så får du her mig på slap line i mit hotelværelse – er nemlig ved at eksperimentere med lidt videodagbog – jo, jo, fint skal det være. Tag godt imod – selvom det dør i enden 😉

Reklamer

4 thoughts on “Videodagbog: Bogmesse i Frankfurt #1”

  1. Atten sekunder! Er det alt, hvad vi får? Og så sådan en cliffhanger: “Her er så badeværelset …” Jeg håber, du har husket en oplader, for jeg vil se mere Frankfurt. Utrolig hyggeligt med dit smilende ansigt, mens jeg drikker min formiddagskaffe. Næsten som en almindelig dag på kontoret, selvom vores badeværelse ikke egner sig til levende billeder – ikke engang atten sekunder.

    1. Cliffhangeren var i dén grad indstuderet!! Godt, der virkede 😉 Fandens til fint kamera og fandens til teknik-dummie aka moi! Men der kommer mere. Meget mere. Kan godt mærke jeg er glad for vores daglige stunder. Som man siger: Du ved først, hvad du har, når… du er rejst til Frankfurt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s