Vel ankommet til Frankfurt

Rigtig, rigtig tidligt i morges fløj jeg til Frankfurt. Ikke helt alene, men sammen med nogle søde forlagsfolk, som jeg freelancer for. Jeg har det altid lidt svært med at tage fra mine piger, men besindede mig i min klagen, da den ellers så morgenfriske taxachauffør virkede noget ligeglad og ja, nærmest brysk i henhold til mine beklagelser.

Mig: “Ja ja, jeg skal ned og lave forskellige arbejdsopgaver… fedt… men jeg kan faktisk ikke så godt lide at rejse, for jeg har små børn.” (Fniser akavet).

Ham: “Nå.” (Ser muggen ud).

Mig: “Ja, altså, det er jo ikke helt let sådan at tage fra dem, for” (bliver afbrudt af taxamand, der siger:)

“Hvem passer dem?”

“Ja, deres far jo… men det er jo ikke helt nemt, men en far kan jo sagtens passe sine børn, ja, nu siger jeg passe, men altså” (Bliver afbrudt igen på yderst uhøflig vis – det er trods alt mig, der betaler).

Ham: “Nå.”

Mig:” Ja… altså.” (Pause).

Ham: “Sku’ du betal’ mæ kort?!”

Og det sku’ jeg jo.

Og nu er jeg her, og vi har allerede været på cafe med bøger på væggene og i en kæmpemæssig tre-etagersboghandel. (Bogmessen begynder først i morgen).

Reklamer

1 thought on “Vel ankommet til Frankfurt”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s