Weekendblues

Det regner her i København. Uffe og jeg skal hen på Anines friskole og gøre rent, ja sådan er det at være friskoleforældre. (Bare rolig, vi gør det altså ikke hver lørdag). Jeg tænker, der er gode damer at snakke med og kaffe, så behøver kun svinge kluden, når lærerne går forbi. Nej spøg til side, jeg går meget op i at være friskoleforælder. Men har altså også bare lige nogle bøger liggende. Var på biblo med mindstehobbit Liv i går og kom i krimihumør, da jeg så disse tre:

MøgkællingerKvinderne på stranden

Fyrmesteren

Gik i gang med den nederste i går aftes. Har læst de andre af Läckberg og er derfor loyal, men… den holder ikke helt spændingsniveauet, men jeg er nødt til at vide whodunit! Den miderste har bogpusher og gæsteblogger Heidi anbefalet. Og den øverste har jeg også hørt godt om. Har ellers ikke læst noget andet af Gretelise Holm. Hvad læser du?

 

Reklamer

5 thoughts on “Weekendblues”

  1. Jeg læser ‘Sommeren uden mænd’ og en stor bunke faglitteratur. Jeg er ikke sådan rigtig til krimier – har dog læst nogen, som jeg har syntes om. God weekend – med rengøring og det hele.

  2. Jeg er lige startet på Fasandræberen – efter en tilpas lang krimipause.
    Var i øvrigt på Frb. bib i dag, hvor de på den der nyhedsskærm reklamerede for en eller anden krimi-side en eller anden havde lavet.. Sparsom med oplysningerne er jeg – men det gik lidt hurtigt – tænkte dog at det måske kunne have din interesse, hvis du ikke allerede er bekendt med den altså.
    Knus fra mig

    1. Find krimi-siden!!! 😉 Typisk dig at komme med en nyhed, som du så alligevel ikke rigtig har fået fat i 😉 Uh Fasandræberen – jeg var glad for den. Dog ikke så glad for lange udredninger omkring fjer osv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s