Poetens sejr

Det bor en mand i det høje nord. Manden er gammel. Han har brugt sit liv på at skrive smukke, kloge digte og blev som ganske ung kaldt et geni. Hans forældre blev skilt, da han ikke var så gammel, han så ikke meget til sin far. Mandens digte er ofte inspireret af natur og musik, og får os til at se virkeligheden på en ny måde. Han kunne godt lide at læse sine digte højt. Nu læser en skuespiller dem højt. Manden kan ikke tale mere, han blev ramt af en hjerneblødning. Digtene er heller ikke så lange mere, men de er der. Og det skal de være. I går fik Tomas Tranströmer nobelprisen i litteratur. Kæmpe tillykke!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s