Sov nu, for satan

(Hm… ehem… rømme mig, hoste.) Når jeg lægger mine piger til at sove, tænker jeg aldrig ‘sov nu, for satan’. Jeg tænker heller ikke ‘luk øjnene. Luk røven. Sov.’ Kunne ikke drømme om det. Men det gør kultbørnebogen Sov nu, for satan, bestselleren, godnatbilledbogen til ‘forældre, der ikke lever i en forløjet fantasiverden’, oversat af Per Vers . Den amerikanske titel er Go the fuck to sleep. Per Vers syntes imidlertid, at det var for gement at skrive ‘fuck’ på dansk. Deraf:

Tigeren hviler i den summende jungle.

Jagter i drømme et kid.

Fuck din bamse. Du får ikke en skid.

Nu er det kraftedme sovetid.

(Godt det ikke er mig, der er sådan ved mine børn!)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s