Her bor jeg!

Ihvertfald når jeg arbejder! Som annonceret vil jeg vise dig min skrivestue. En skrivestue er det samme som en tegnestue – bortset fra at vi ikke tegner men skriver. På den ene eller anden måde. Vi bor 6 personer her – tre mænd og tre kvinder – og vi er en blanding af  journalister, oversættere, anmeldere, redaktører, bogfolk og filmfolk. Vi har mange hatte på, sådan er det at være freelancer. Skrivestuen er beliggende i nogle gamle butikslokaler på indre Vesterbro, og vi tror det er en gammel frisørsalon, for en hele væg spejle åbenbarede sig for os, da vi gjorde i stand. Værsgo’ at træde inden for sammen med mig!

Et vue fra indgangsdøren

Fra kontoret træder man ind i spise/læse/hvile/sludrerummet. Bemærk spejlvæggen!

Køkkenet

Køkkenet

Og hyggerummet set fra køkkenet

Min pind!

Mig! Overhovedet ikke opstillet!

 

God dag, kære læser!

Reklamer

7 thoughts on “Her bor jeg!”

  1. Wow flot. Mit umiddelbare gæt var, at der ikke var nogle mænd på stedet, men der tog jeg fejl. Hvor meget indflydelse har de haft på indretningen?

  2. Dejlige omgivelser – kan godt forstå at du er glad for den arbejdsplads!

    PS. Er det din søster, der har bloggen med Apps til børn? Det er også en fed blog, og jeg har bemærket (ud fra billeder) at I deler efternavn og at jeres unger ligner hinanden? Det MÅ da være din søster?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s