Det lavede jeg i går

Jeg interviewede Hanne-Vibeke Holst. En af mine all time favourites! Fu.. det er inspirerende at høre på en kvinde med engagement, brændende holdninger og en urokkelig tro på kampen. Jeg bøjer mig i støvet og lærer.

PS. Undskyld mit vilde udtryk i øjnene – er hverken på ecstasy eller blind. Er bare lidt star struck 😉

Reklamer

2 thoughts on “Det lavede jeg i går”

  1. Orv, hvor vildt mand! Hanne Vibeke Holst er bare for sej! Hun styrer max!
    Hende er jeg også bare for vildt fan af. Må jeg låne lidt at stjernedrysset? Hvad sagde hun? Hvad interviewede du hende om? Du kan ikke bare holde det hele for dig selv, Amrit! Du må dele med os! 🙂

    God weekend.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s