Muldvarpefaren

De fleste af jer kender sikkert børnebogen/kultklassikeren Muldvarpen der ville vide hvem der havde lavet lort på dens hoved. Muldvarpens far er tegneren og kunstneren tyske Wolf Erlbruch, som i dén grad skaber visuelle værker og visuel kommunikation til både børn og voksne – se fx disse:

 

Erlbruch er en af de mest populære tegnere i Tyskland og har tegnet og skrevet flere fremragende børnebøger – mine piger og jeg har lige læst billedbogen Solsorten fru Meier – og ligesom Erlbruchs illustrationer taler mellem linjerne, så gør teksterne det også:

Alligevel spekulerede hun over, om en stor bus med 90 mennesker på udflugt kunne skride ud i svinget foran huset, og om hun så havde kager nok, fordi de stakler da bestemt måtte være sultne, når de allerede havde været så længe undervejs og så endda var væltet.

Så plejede hr. Meier at lave en kop pebermyntete til hende.

God dag fra mig!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s