Mandagsfnidder

Mit arbejde er skønt! En stor del af det består ganske enkelt af at læse skønlitteratur – hvor meget bedre kan det blive! Dog! Når man som jeg blander interesse og arbejde sammen til en stor pærevælling, kan det være svært at styre tiden. Lige nu er jeg langt inde i en stor roman, der udkommer i starten af november, og jeg er tabt for omverdenen. Jeg skal nok løfte sløret for, hvad det er for en på et senere tidspunkt.

Jeg må smutte – har en parallelverden liggende, der lige nu føles mere virkelig end denne.

Kærligst Amrit

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s