Lokkende efterårsnyheder

Efter en lang og stille sommerperiode på bogfronten er der nu heldigvis atter gang i udgivelserne med nyt fra flere litterære mestre. I præsenterer jeg tre for dig, som jeg personligt glæder mig til, og som der på forhånd er  mange forventninger til fra alle sider:

Der er i dén grad godt nyt til alle Murakamis hungrende fans, og hvis du er en af dem, så glæd dig til den danske udgave af denne første bog af hans romanværk i tre bøger 1Q84. Kan du ikke vente til den 29.9., hvor bogen udkommer, kan du tage et smugkig på denne smagsprøve, fra forlaget Klim. 1Q84 har som essens en kærlighedshistorie af de helt store –  helt i slægt med de store klassikere – nemlig to elskende, som mere eller mindre ubevidst leder efter hinanden. Mums!

Jeg var, og er, meget begejstret for Jonas T. Bengtssons tidligere udgivelse Submarino – en barsk og realistisk sag, som jeg skrev om her. Derfor ser jeg ekstra meget frem til Et eventyr , der udkommer den 16.9. og handler om en lille dreng, der flytter fra sted til sted med sin rastløse far, der arbejder sort, betaler kontant og går som en skygge gennem verden. Forlaget Rosinante inviterer i anledning af denne udgivelse til reception med højtlæsning.


Kirsten Hamman har med Se på mig begået en tragikomisk kærlighedskomedie om rejsebureaumedarbejderen Julie og forfatteren Sune, der deler lejlighed. Den ene venter på livstegn fra sin forlovede, der er taget til Indien, den anden venter på inspiration. Romanen er udråbt til hendes bedste bog til dato, og HUN har virkelig begået gode bøger hidtil, så den glæder jeg mig vildt til! Hør Kirsten Hamman fortælle om romanen her. (Romanen udkom 25.8.)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s