Tanker omkring læsning

reading-a-book.jpg

(Billedet er lånt af Rachel Sian)

Kære du.

De sidste par dage har jeg fået rigtig gode meninger fra jer på dette indlæg. Virkelig værdifulde! Og det snurrer og bobler i mit hoved af tanker om, hvordan jeg kan forbedre Månedens Bog! Og hvis du endnu ikke har ytret din mening, må du endelig lægge en kommentar. Det er så fedt at være i dialog med dig, for du skulle jo gerne få det, du har brug for her på bloggen.

I mellemtiden vil jeg dele med jer, at jeg, siden jeg har startet bloggen, virkelig er blevet opmærksom på læsere i det offentlige rum. Her i hovedstaden ser jeg ofte folk (mest kvinder dog), der sidder for sig selv på en café med en latte og en god bog. Måske er det lige inden, de henter ungerne, måske har de ingen unger, måske er det ren selvforkælelse – en prioriteringssag, hvem ved? Har endnu ikke spurgt… Og så sent som i sidste uge så jeg en ung kvinde komme trækkende med sin overlæssede cykel med næsen godt nede i en roman. Læseglæden trives, og hvor er det dejligt, at bøgerne er der, når du har tid – de må bare ikke give dig dårlig samvittighed, når du ikke lige har tid. Det spolerer nemlig i dén grad læseglæden.

 

God dag!

Kærligst Amrit

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s