Litterær førstehjælp! Fem gode boglinks til dig

Først vil jeg sige, at jeg er dybt taknemlig for de svar, jeg fik af jer i går på mit indlæg om Månedens Bog. Og jeg vil blive så glad, hvis I andre også vil svare 🙂

Og nu til den litterære førstehjælp! Her får du i bedste ugebladsstil fem gode litterære links, du ikke kan leve foruden:

  1. SPAR PENGE! Når du vil begave dig selv eller en anden med en bog, kan det være yderst nyttigt at kunne sammenligne bogpriser for at få den bedste pris fra online-boghandlerne, og det gør du på bogpriser.dk.
  2. RYD TVIVLEN AF VEJEN! Med Biblioteksvagten. Her kan du lynhurtigt få svar på alt mellem himmel og jord til fx opgaveskrivning, læsning og alt muligt andet. 
  3. TIL SNUSHANEN! Kan du lide at gå på opdagelse mellem gamle bøger for at finde strikkeopskrifter, idéer til julerier, en bog til ham eller en god roman, så gå på opdagelse i forfatter Josefine Ottesens nye fine online antikvariat.  (Tak Heidi!)
  4. HOLD DIG OPDATERET! Læs anmeldelser af nye litterære udgivelser – både skøn- og faglitteratur og lyrik på Kulturkapellet. (Der er også alle mulig andre kulturelle genrer.) (Tak Lea!)
  5. TIL BØRNENE. På Børn og kultur portalen finder du fx information om bibliotekernes tilbud til børn, forfatterskoler for børn, projekter om børns læseglæde og meget mere. 
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s