Sig din mening og vind en gave

Jeg kunne rigtig godt bruge dit input i forhold til “Månedens Bog”. Den er jo tænkt som en online-læseklub; yderst fleksibel og klar, når du er det. Bøgerne, jeg vælger, er valgt ud fra kvalitet, men også ud fra pris (max. 200 kr.) og længde. Tanken er, at du skal kunne nå at læse den og have råd til den. Desuden har jeg fået en aftale med Gyldendal om at få en månedens bog.

De to første måneder (især den første) gik super godt, mens den tredje måned har stået stille, og nu er det, jeg tænker følgende:

 • Vil du gerne kunne vælge mellem fx tre forslag til månedens bog?
 • Ville det være bedre, om jeg beskrev en månedens bog, som jeg læser, og som du kan læse, hvis tiden er til det?
 • Er bøgerne for lange?
 • Skal vi læse flere politisk ukorrekte bøger?
 • Hvad synes du om en on line læseklub?
 • ???
Jeg udlodder et eksemplar af Helle Helles fantastiske nye roman “Dette burde skrives i nutid” og trækker lod blandt svarene. Kom frem med din mening, så vi kan skabe en god blog sammen.
Kærligst Amrit
PS. Får snart nyt kamera, så der igen kan komme billeder på bloggen fra min og andres læsehverdag.
Reklamer

14 thoughts on “Sig din mening og vind en gave”

 1. Ja, ja, nej, ja, FEDT koncept, har ingen undskyldninger for ikke at have læst august måneds bog. Dog vil jeg igen komplimentere dig for at sælge dine indlæg så godt, at jeg har alt for mange bøger liggende som jeg gerne vil igennem…deraf en smule stress over hvor jeg skal starte, er ikke god til at læse flere bøger ad gange.

 2. Jeg havde egentlig planer om at hoppe på månedens bog her i august. Men jeg nåede ikke lige på biblioteket. Næste gang tror jeg måske bare jeg skal bestille bogen og få den tilsendt. Så har jeg den. Tror nok det er den største forhindring for mig, at jeg glemmer at få fat i bogen.

 3. Jeg synes bestemt stadig, at det er en god idé med bogklubben. Det er faldet lidt sammen med læsning af andre bøger samt studie og nu udenlandsrejse for mit vedkommende. Den sidste bog har jeg end ikke fået købt – omend lyst og interessen bestemt har været der.
  Jeg tænker, at du måske skulle afprøve forskelligt og finde ud af, hvad der virker bedst for folk. En afstemning lyder som en god idé. Det kan måske være med til at vække interessen og giver mulighed for medindflydelse. Måske skulle det være hver 2. måned i en periode? Bare et forslag.

  Håber i øvrigt at alt er vel.
  Kh Malene

 4. Ideen med månedens bog er rigtig god – og pludselig hopper jeg med. Jeg tænker, at det vil gå lidt op og ned fra måned til måned, og at nogle bøger er lettere at hoppe med på end andre. Giv det lidt mere tid.

 5. Hej Amrit,

  Ihh, altså må nok hellere skynde mig at skrive en kommentar. Det kan godt være jeg har været lidt transparent mht at deltage i bogklub osv, men jeg har bare været så glad for dit lille daglige nyhedsbrev. Min læsemønster har helt sikkert fået et boost, da jeg nu læser flere bøger om ugen. Og jeg bruger gerne af den inspiration du kommer med…

  Så jeg har slugt både Helle Helle’s den ny og er lige nu end i en dejlig blindgyde hos Jussie Adler (læser bare alle hans bøger fra en ende af) !
  Og så er jeg sørme også begyndt at besøge biblioteket igen (maaaaaange år siden jeg gjorde det sidst), da det jo er oplagt at låne nogle af bøgerne hvis man lige skal se om det er noget for en.
  Og som rosinen i pølseenden, så kan jeg nævne at min lille søn på 2 år også har fået øjnene op for bøgerne. Det var nok de interaktive bøger af slagsen der gjorde udslaget, men han synes nu at alle bøger er fantastiske. Lige nu er hans største favorit: Find & lær masser af ord (Billeder af 300 ord) af Carlsen.

  KH
  Theresia

 6. Uha, Amrit, da ramte du lige ned i en af mine dårlige samvittigheder!

  Jeg synes idéen om en online læseklub er pragtfuld og tænker da også, at jeg lige pludselig springer med…. men, men, men.. mangel på tid forhindrer mig i forvejen i at gøre en hel masse ting, som jeg gerne ville og læseklubben har dermed ikke været øverst på prioritetslisten for mig – sorry.

  Så jeg ved det ikke søde, Amrit, hvad der skal til.. Dit koncept, din blog/ hjemmeside er super og jeg læser med hver dag også selvom jeg ikke altid får smidt en kommentar. Men min kloge mand siger, at jeg ikke altid behøver have en mening om alting/ give mit besyv med om alting – og det har han nok ret i 🙂

  For mit vedkommende prioriterer jeg nok bare anderledes lige nu, fordi listen af ting, jeg gerne ville nå synes at blive længere, og mennesker, jeg gerne ville se lidt oftere flere og flere, og mængden af kys, jeg gerne ville udveksle med min mand flere for hver dag, der går, fordi jeg bare er i underskud eller bagud med stort set alting!

  Kort sagt: Det er ikke dit koncept, dine forslag til bøger eller din læseklub, der er noget galt med for mit vedkommende.. Tværtom! Det er blot mine prioriteter, som lige nu er andetsteds.

  Knus fra Vivi

 7. Skidegodt, at din hjerne buldrer for at komme op med løsninger til at gøre det ENDNU bedre 🙂
  Jeg får lyst til at komme med lidt input:

  For at få gang i bog-diskussionen, kunne det måske gøre det lettere at vælge en bog de fleste måske allerede HAR læst. En must-read… Og så kunne man måske få lyst til at genlæse, eller man kunne i hvert fald deltage i diskussionen, selvom man i den måned ikke havde tid til at få læst.

  Rigtig god idé med afstemning i øvrigt!

 8. Jeg har ikke kendt din blog så længe, men er vild med den – og med idéen om en online læseklub. Pga sommerferie og meget andet, fik jeg aldrig fat i august-måneds bog, men lige pludselig springer jeg på – og hænger i med læsningen i en periode og så stiger jeg måske af igen. Mit læsemøsnter skifter meget, det er næsten enten/eller: I perioder sluger jeg den ene bog efter den anden, i andre står det helt stille.

  Det gælder om at gøre det så nemt for folk som muligt – hvis du fx udvidede din (i forvejen fantastiske) service med et link direkte til hvor man kan købe månedes bog, så tror jeg det ville kunne fange et par stykker mere ind. Ja det allernemmeste var jo at du bare solgte bøgerne her fra din blog, men det er nok ikke lige tanken at du skal drive forretning ved siden af bloggeriet 🙂

  Jeg har brugt din anbefalinger rigtig meget – mine to piger på 12 og 9 har begge slugt “Regler for piger”-serien, som jeg læste om her hos dig. Skønt med gode målrettede anbefalinger.

  Desuden er der ingen tvivl om, at det at du har mulighed for at udlodde en bog i ny og næ holder læserne til – om man kan lide det eller ej, så virker det 🙂

  God weekend
  Fra Helle

 9. Måske er det målgruppen, der er “forkert”. Det virker på kommentarene som om det måske er få fuldtidsarbejdende mødre, der prioriterer at læse en bestemt bog (på 300+) sider hver måned og skulle forholde sig aktivt til den og huske at skrive om det på nettet inden for en bestemt tidsramme. Jeg tror, at der er en ikke ubetydelig barriere mellem at læse og deltage aktivt i diskussioner på nettet. Vi er flest, der lurer.

  Måske det skulle være en børnelæseklub i stedet? Ved det ikke, men kunne forestille mig at det var mere overskueligt at gå i gang med tidsmæssigt samt at man har en god anledning til at snakke litteratur med sit barn og købe nogle nye bøger til hylden. Børnebøger nydes jo gerne mange gange.

  Det kunne måske være med rullende aldersgrupper hver måned eller at der kunne være flere bøger at vælge i mellem så der også var mindst en, der var aktuel blandt månedens bøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s