Fantastisk projekt!

Der var engang en dame (og hun lever skam endnu!), som hed Patricia Nell Scott Schroeder. Først var hun et fremtrædende demokratisk medlem af den amerikanske kongres, siden blev hun direktør for sammenslutningen af amerikanske forlæggere. En post hun bestred i 11 år. Og her tog hun i 1999 initiativet til projektet: Get Caught Reading! Et for mig hidtil ukendt projekt om rendyrket læseglæde, som jeg næsten ikke kan få armene ned over! Tanken bag er:

Because of research indicating that early language experience actually stimulates a child’s brain to grow and that reading to children gives them a huge advantage when they start school, we hope to encourage people of all ages to enjoy books and magazines and to share that pleasure with the young children in their lives. 

Pat Schroeder ville sprede budskabet om læsningens glæder sammen med den amerikanske bogindustri, og nu er blandt andet også lærere, bibliotekarer og diverse berømtheder aktivt med på vognen. Maj er deres officielle måned, men der er aktiviteter året rundt, ligesom der udsendes et meget interessant nyhedsbrev om de forskellige læseinitiativer og ikke mindst om de børn og voksne, der deltager.

Det er f…. læseglæde, der vil noget!!

Smukke Alicia Keyes støtter selvfølgelig projektet

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s