Unn fra stjernestene

 

Har du læst Unn fra Stjernestene? Input modtages med kyshånd!

Reklamer

4 thoughts on “Unn fra stjernestene”

 1. Jeg læste den for nogle år siden, og jeg var ret glad for den. Det er en historisk roman, der fabulerer over, hvad der kunne være sket med nordboerne i Grønland, og Hanne Marie Svendsen kommer godt fra blandingen af tidstypisk kolorit og mere moderne temaer.

  Der er også lidt mystik involveret – det skulle der jo næsten være, da den udkom – og kirkens rolle som udbreder af skrift, viden og civilisation er altid interessant.

  Ikke noget mesterværk, men en rigtig god roman.

  1. Tak Beldenak! Har haft lidt svært med at komme i gang med den (sidder med den i arbejdssammenhæng) – jeg tror ikke, jeg er så meget til historiske romaner. Men godt at vide, at den er god!

 2. Jeg havde det lidt blandet med den – der var dele af den, der greb mig, men jeg kedede mig pænt gennem dele af bogen. Der var lidt det-her-kunne-være-rigtig-godt-men-er-det-desværre-ikke over den.

  1. Hm… det har jeg også læst flere steder – den der nær ved og næsten oplevelse, der er over bogen. Bliver en af de tungere arbejdsopgaver, tror jeg. Jeg tror i det hele taget, at det er meget blandet, hvordan folk har haft det med den.
   God søndag, Marianne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s