Ud i byen med litteraturen

Der opstår flere og flere sjove initiativer, hvor litteraturen kommer ud i byen, samler sig i festivaler eller tager på tur.  Se bare her:

  • Amager Lovestory – en audiowalk på Amager – lån MP3 og høretelefoner på Sundby Bibliotek. Åbn ørerne og øjnene og oplev en bid af Amager på en guidet gåtur. Fortællingens hovedpersoner er det 85-årige ægtepar Verner og Lillian, der har levet hele deres liv i stort og småt på Amager. ”Amager Lovestory” er erindringsglimt fra deres livs- og kærlighedshistorie. Foregår frem til den 31.8.
  • I næste uge er der VILD MED ORD-festival i Aarhus, hvor du kan møde forfattere, tage på bogmesse og fornøje dine unger med en bogdag. Torsdag den 1.9. er der nemlig afsat en hel dag til børnene, der gennem leg og oplevelser kan møde litteraturen på nye og gamle måder. Se mere på Børnenes Bogdag.
  • Og lige her på Region Sønderjylland og Schleswig finder du virkelig spændende litterære arrangementer tæt ved og Syd for den danske grænse. (Hvis du altså kan komme forbi den for bare toldere!)
  • Københavns Hovedbibliotek kan du i næste uge møde Helle Helle til en snak om hendes nyeste Dette burde skrives i nutid.
Så tag læseormen under armen og giv dig selv et lækkert pusterum! Og kom gerne med tips om arrangementer.
Reklamer

3 thoughts on “Ud i byen med litteraturen”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s