Fed læsning til de lidt større drenge – og piger!

Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Tissemyrens bid af Kenneth Bøgh Andersen - forside

Fordi jeg blev ved at støde på lovord fra både børn og voksne om Kenneth Bøgh Andersens serie om  Antboy, besluttede jeg mig for at dykke ned i sagen for med egne øjne at se kamelen. Og jeg har nu læst det første bind og halvdelen af det andet, og jeg må altså tilslutte mig den jublende karavane.

Lige først tænkte jeg, at det var for meget en Spiderman-efterligning: en dreng, der bliver bidt af en myre og så udvikler superkræfter – det er jo ligesom set. Men jeg måtte æde mine ord igen. For Antboy kan mere end det. Den er for det første super velskrevet i et sprog, der er ligefremt og ikke så poleret udi glosernes verden (!), og så har den bag superheltetemaet ret hårde emner op at vende: Mobberi, overvægt, skilsmisse, den første kærlighed og venskabet, der opstår på trods. En underholdende bog, der langsomt sniger sig ind på dig, så du kommer til at glæde dig til at læse højt for dit barn, og som ikke er for pædagogisk og ‘nursende’ i sit sprog (dejligt!). Målgruppe 8-12 år.

Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Maskefald af Kenneth Bøgh Andersen - forside

Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Tissemyren vender tilbage af Kenneth Bøgh Andersen - forside
Reklamer

3 thoughts on “Fed læsning til de lidt større drenge – og piger!”

  1. Jeg labber din anmeldelse i mig, for jeg har netop bestilt bogen som oplæsning for 5.klasse – det må gerne være noget, der indeholder både grin og alvor, så ud fra anemeldelser og andres anbefalinger (nu også din) faldt valget på denne. Jeg når ikke selv at læse den inden, så jeg glæder mig til at komme i gang 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s