Er vi virkelige (så) røvsyge?!

Bloggeren Anne Sophia Hermansen siger, at du er dødssyg! Og at jeg også er det. At der er så kedeligt i Danmark, at vi, selv når vi skal være hippe og unikke, gør det samme. Vi indretter os for eksempel helt vildt personligt med de samme møbler fra Normann, at vi er enormt materialistiske, og at vi i stedet for at bekymre os om at miste lidt af os selv snarere skulle tage at bekymre os om vores higen efter at være så ens, så danske og om vores tendens til at være en lille smule selvfede.

Jeg synes ikke, vi er dødsyge, jeg elsker diversitet, og jeg synes, at der er saft og kraft i danske kvinder, som IKKE ligger under for martyr-roller, jantelov og kontroltrang, men jeg kan godt se, hvad hun mener. Nogle gange tør vi ikke så meget, og det irriterer mig. Vi bliver for pæne – og, ja, for ens i pænheden. Frem med det personlige eller det fanden-i-voldske – altså alt efter temperament, for vi skal jo heller bliver for ens i vores opgør med det ens. (?!)

Vi skal være mere som John og Putte. Ja, altså dem fra Ned til hundene. Af Helle Gud Helle. De har f.eks. en kaffemaskine i soveværelset, som de tænder for som det første om morgenen (stik den Normann!) og gør og har alt mulig andet hejs, som vi andre ikke gør/har. Så i dag er dagen John og Puttes – er du med?

(Billedet er lånt fra Sundsøre Musikfestival)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s