Bogtips og tids-tricks til dig med (små) børn!

Først og fremmest: Kunne se på statistikken, at I var mange, der kiggede indenfor i går på bloggen efter min ferie – så dejligt!

Og så har jeg fået en efterspørgsel fra Mette, som er mor til en lille datter, om gode bøger til de helt små. Det kaster jeg mig straks over og krydrer det med gode tips fra Business Coach Trine Kolding, som har en stribe yderst brugbare råd til dig med børn, men også til dig, der bare har (for) travlt.

Der er nogle bøger til de små, der bare går igen! Som jeg har set rigtig mange små børn være glade for, og det er følgende tre:

Billedbøgerne om Malle-mus er og bliver et hit! De stærke farver og sorte konturer på figurerne og det meget enkle univers appellerer til det lille barns måde at sanse verden på.

Denne bog med fotografier af gårdens dyr og med føle-materialer er super god. Små børn elsker fotobøger, og førematerialerne gør oplevelsen endnu større.

Og så er der ikke mindst alle bøgerne om Jeppe af Barbro Lindgren! De er fantastiske. Enkle sætninger, genkendeligt univers og vildt søde tegninger. Min lille Liv og jeg er afhængig af dem. Så er det sagt!

Og så synes jeg, du skal tage et smut ind forbi Trine Kolding og se hendes tips til en hverdag med bedre tid og balance! Se også hendes råd til perfektionisten, der bare ikke kan gøre det godt nok.

Reklamer

6 thoughts on “Bogtips og tids-tricks til dig med (små) børn!”

  1. Jeg vil gerne have lov at anbefale de tre bøger om Lille Fant af Camilla Lundsten. De er simpelthen så visuelt lækre, og historierne er søde og fine. Min søn på 10 måneder elsker dem allerede. Han kigger på de lækre farver og peger og fortæller, og hver gang jeg siger Lille Fant eller Kanina, smiler han.
    Bøgerne kan findes Her: http://www.alvilda.dk/udgivelse.php?isbn=9788771050424

  2. Tak Amrit – og tak Maria Britt
    Det var jo lige netop sådan noget, jeg godt kunne bruge. Amrit, hvordan er billederne i den der røre-føle-bog? Vi har fået en pegebog med billeder af alverdens ting og sager, men billederne er så ‘amerikanske’, at man næsten ikke kan holde det ud. Men Lille Fant – ja tak!

  3. Udtalte lige “tids-tricks” forkert og skyndte mig herind :o) Kunne godt bruge det. Tits-tricks, altså. Men osse tids-tricks, for den sags skyld!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s