Hvad læser du i din sommerferie?

Kære du.

Først og fremmest: Det er sidste dag du har mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde Månedens bog i august! Skynd dig!

Og så:

Oplys mig: Hvad er du i gang med at læse i din ferie? Og hvad læser ungerne?

Efter i morgen går jeg på sommerferie og har store planer om at læse følgende:

Føtexsøen af Lone Aburas: Fordi hun er sjov!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pludselig flæben af Jens Blendstrup: Fordi han er sjov!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serien om Antboy af Kenneth Bøgh Andersen: Jeg har en datter som godt kan lide Ben 10, Avatar og lignende tegnefilm, så Antboy burde være et hit!

Reklamer

9 thoughts on “Hvad læser du i din sommerferie?”

 1. Jeg har læst “Tøger” af Stig Andersen og nu er jeg gået i gang med Jan Kjærstads “Forføreren” og når engang jeg er færdig med den samt “Forføreren” og “Opdageren”, så skal jeg have læst Milan Kunderas “Tilværelsens ulidelige lethed”. Derefter står den på Jørgen Stormgaards “Guds Plan” om Karen Blixens forfatterskab… Så jeg har vist bøger nok til en rum tid 🙂
  Valdemar og jeg er gået i krig med at læse klassikere sammen. F.eks. har vi lånt Orla Frøsnapper, Frode og de andre rødder og Otto er et næsehorn. Og så har vi lånt Rose Lagercrantz´ “Mysterium for rumvæsener”, som vi også glæder os til at gå i gang med 🙂
  For Storm læser vi et bredt udvalg af bibliotekets bedste, blandt andet bøgerne om Billy.
  God læselyst og sommerferie 🙂

  1. Altså, Vivi, du overrasker mig gang på gang ved at nævne litteratur, jeg ikke har hørt om, fx “Guds plan”. Men Kjærstad kender jeg – og har med skam at melde aldrig fået læst ham. På trods af virkelige gode anbefalinger! Har læst Kundera, som du nævner – interessant!
   Fedt, at drengene læser så meget!

   God læselyst, din litteraturfashionista! 🙂

 2. Søde Amrit.
  Håber du får en dejlig sommerferie. Selv må jeg vente med at holde ferie til slut august, hvor turen går til Grønland.
  Jeg har (selvom jeg ikke har ferie) læst Morten Ramslands ‘Sumobrødre’, Jens blenstrups ‘ Gud taler ud’ og Ida Jessens ‘Børnene’ hen over sommeren. I dag går turen til biblioteket efter nye forsyninger.
  Mingus er lige for tiden glad for bøger med billeder af dyr, traktorer og madvarer og Plet bøgerne. Nårh ja, og så er bogen om muldvarpen med en lort på hovedet også altid et hit hjemme hos os.

  1. Ej, hvor vildt spændende med Grønlandstur! Kan lige se MIngus for mig i nationaldragt og kamikker 🙂
   Og hvor er det skægt: Vi har meget samme læseinteresser – har slugt alle dem du nævner med stor fornøjelse!

   Og Liv læser også det samme som Mingus! Plet er altid et hit!

   God sommer til jer!

   Knus fra mig

 3. Jeg har lige lagt følgende frem, som skal pakkes til vores campingtur til Frankrig:

  Anne Grethe Bjarup Riis & Trine Appel: Send mere sex (til poolkanten/stranden/luftmadrassen)

  Jens Chr. Grøndal: Et andet lys (glæder mig, elsker JCG)

  Johannes Møllehave: Hvor kærlighed bor (Godnatlæsning til mig selv inden sovetid, det er udvalgte prædikener)

  Jakob Knudsen: Lærer Urup (er jeg næsten færdig med, det er en del af baggrundslæsningen for en studiekreds, jeg er tilmeldt)

  Det nye Alt For Damerne 🙂

  KH Helle

  1. Kære Helle!
   Uhm…har hørt godt om Send mere sex! Do tell – når du er færdig.

   Har faktisk aldrig læst JCG – burde jeg nok gøre. Især Lucca har jeg hørt godt om!

   Alt for dullerne ER altid godt! 🙂

   God ferie!

   Kh Amrit

 4. PS. Da jeg er på ferie fra i morgen, må jeg vente en uge med at få udløst spændingen om, hvem der vinder månedens bog. Næsten ikke til at holde ud, så måske sniger jeg mig til noget internet i løbet af ferien 🙂

 5. Hi hi! Den blendstrup der har jeg indtil videre næsten læst i første uge af min ferie – der sker mærkelige mærkelige ting i hans verden! Håber at komme i gang m Helle Helle efterfølgende – og så lidt alt for damerne ;0) Go læselyst – og ferie!

  1. Igen: Alt for dullerne rules! Det er obligatorisk i sommerferien 🙂

   Og så skulle du tage at læse Bombaygryde eller Gud taler ud af Blendstrup – inspireret af hans far og barndom – så morsomt! Og naturligvis Helle Helle! Nu! Med det samme! 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s