Afsavn?!

I dag drager Uffe af sted mod Vesterhavet med tøserne. (Altså vores!) De skal være der til på fredag, og jeg er ladt alene tilbage for at arbejde. Juhuu…jeg mener øv da! I dag er det søndag, og traditionen tro her på bloggen får du et vers: Jeg hørte den anden dag, at i denne uge er hver 2. dansker på ferie (hvilket jeg også kan mærke herinde – kom hjeeeem nyd ferien, kære læser!), så i anledning af ferien har jeg samlet nogle rejsevers/citater til dig:

Den sjove

Den afdøde amerikanske komiker Red Skelton sagde:
“Ferie er, når man pakker syv kufferter, fire børn, to tanter, en svigermor, to hunde og en beostær og siger: Det skal nu blive rart at komme lidt væk fra det hele.”

Den litterære

Biskop i gamle dage Saint Augustine:
“Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side…”

Klichéen

N.C. K. Grunnet (?):
“Selv den længste rejse starter med et skridt…”

Den søde

Piet Hein:
“At bryde af og rejse bort
kan være svært og falde hårdt,
men det er livets krav til dem,
som holder af at komme hjem…”

Til børnefamilien

Filosof Elbert Hubbard:
“Ingen har så stort behov for ferie som den, der lige har haft en…”

 

PS. Til dig, der ikke har set det: Vind vind vind!

Reklamer

4 thoughts on “Afsavn?!”

 1. Tak for de fine ciater 🙂 Et par dage helt alene er slet ikke ringe – jeg er med årene blevet god til at nyde det, i stedet for at have dårlig samvittighed og at det føles rart med alenetid. Jeg håber du når det, du har sat dig for.

  Jeg synes din blog er helt fantastisk! Dog er det blevet sværere og mere forvirrende at finde rundt efter at du har ændret på design og layout … Jeg skal nok vænne mig til det, selvfølgelig – men syns faktisk det var bedre før … (og så er du sørme blevet noget lang i dit smukke ansigt herovre i min højre side???)

  Jeg vil også lige takke for gårdsdagens anbefalinger til tween-pigen. Jeg bestilte ferielæsning på biblioteket til min 12-årige datter igår, og der var heldigvis flere af dine anbefalinger, som ikke var udlånt.

  1. Hvor sjovt, du lige skrev her! Jeg skrev inde hos dig på samme tid!

   Hmm – det tager jeg helt sikkert til mig – det med layoutet! Er nemlig heller ikke selv helt tilfreds – kan bare godt lide lidt fornyelse en gang imellem. Fedt, du kunne bruge indlægget i går!

   God dag Helle!

 2. Tak for lidt smil og lidt input, her på en sidste feriedag hvor afkommet pjevser, brokker sig og er hypokondere i stor stil!! Du fortjener lidt tid til dig selv, så nyd det. Jeg er glad for at jeg kommer til at dele lidt af den med dig.

  Knus fra en trofast læser/fan (med hysterisk 3 årig i baggrunden) som GLÆDER sig til at komme tilbage på job (læs: slippe for ret så belastende afkom), for det er vel også en slags tid for sig selv når man er børnefamilie…….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s