Pludselig fik jeg for lidt!

Bitterfissen er bekymret for, om jeg er seksuelt underernæret. Her er, hvad hun går og grubler over:

“Seksuel underernæring er en alvorlig sag, og når vi allerede er derude, hvor en Bogblogger må gå til så voldsomme ekstremer som at argumentere for, at en blog om bøger kan være fræk, (i stedet for at indrømme, at hun savner noget på – eller nok nærmere i – den dumme), må noget gøres.”

Ja, det er mig, hun mener – og dig da – og mit indlæg om den sexede bognørd. Og så er jeg tilbage ved mit udgangspunkt: En jamrende klagen over det uretfærdige i ikke at have skyggen af anlæg for skønne opstillinger i hjemmet eller dristige garderobefund, der egner sig til evig forevigelse. I stedet: En sukkende, stønnende (ikke seksuel!) underkastelse (ej heller seksuel) af mit begær (ihvertfald ikke seksuelt) efter de støvede, ikke-sexede bøgers konstante tilfredstillelse af mit behov. Også i en agurketid som denne. (Men som Bitterfissen påpegede, så er agurker trods alt mere…finere…sjovere ? end grantræer).

Reklamer

2 thoughts on “Pludselig fik jeg for lidt!”

 1. Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget 🙂 Opmærksomheden hos BFB fik mig ledt til din blog – og jeg faldt pladask for den og blev omgående fast læser. Som passioneret fritidslæser, dansklærer i folkeskolen (mellemtrinnet) og mor til tre læseglade børn er den her blog fuldstændig 100 % målrettet til mig. Hvor heldig kan man være? Tusind tak for initiativet, det er en genial blog, du har lavet. Glæder mig stort til at følge den fremover.

  KH Helle

  PS. Jeg læser i øjeblikket Cecil Bødkers serie om Silas højt for min 9-årige og 12-årige. Det var lidt af et eksperiment, fordi jeg var meget usikker på om de ville blive fanget ind af fortællingen. Det skal jeg da lige love for er sket! Dejligt at kunne give nogen af sin egen barndoms største læseoplevelser videre til sine børn!

  1. Skønt Helle! Dejligt, du kan bruge bloggen. Jeg har fundet ud af, at der er så mange travle mødre og kvinder derude, som læser meget og bredt – og det er så fedt! Jeg bliver gang på gang overrasket over folks kommentarer her på bloggen, fordi de er så gode, kloge, inspirerende og berigende. Ambitiøse læseglade kvinder! Dejligt.

   Velkommen til!

   Kh Amrit

   Ps. Og ja, det er så fedt, når man genoplever egne livsbøger med sine børn, og de så sætter lige så meget pris på dem! Se i den forbindelse også indlægget om læsning som en livstil – der er virkelig gode kommentarer om bøger, der er kædet sammen med minder: https://amritmariapal.com/2011/07/06/er-laesning-en-livsstil/

   Pps. Og så er der flere dansklærere, der læser med her, se blandt andet Anne Lottes kommentar til dette indlæg: https://amritmariapal.com/2011/07/01/de-store-drenge-skal-ogsa-blive-ved-med-at-laese/#comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s