Biblioteket, der tog på stranden!

Juhuu! Hurraaa! Elsker når litteraturen søger nye veje, og når institutioner som forlag og biblioteker tænker alternativt og nyt og kommer dér, hvor læserne er.

Først var det forlagene Rosinante og Co. og Gyldendal, der tog bøgerne og forfatterne med på Roskilde Festival, og nu tager Københavns Biblioteker så på stranden! Og har ovenikøbet andet med end bøgerne, for ud over tidsskrifter, aviser og, naturligvis, bøger kan du låne mp3-afspillere, strandtennis, snorkler og våddragter til børn og legetøj.

Strandbiblioteket er klar til dig alle solskinshverdage kl 12.30-18 fra d.27. juni til d.12. august – ved Strandstation 1 på Amager Strand tæt på Øresund metrostation. Og til dig, der ikke bor i København: Skriv endelig en kommentar, hvis der er noget lignende, hvor du bor, så dine medbloggere kan få glæde af det.

Billederne er lånt fra Strandbibliotekets facebook-profil, hvor du kan se mere til det gode initiativ. Jeg har i hvert fald tænkt mig at tage en pige under hver arm og drible forbi Strandbiblioteket, når vi har ferie.

Reklamer

1 thought on “Biblioteket, der tog på stranden!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s