Super ferietip fra zen-kvinde Anna Skyggebjerg

I går faldt jeg over dette ferietip fra Anna Skyggebjerg (hende med Zen for mødre og Supermor, som jeg skrev om her). Og det synes jeg, at du skal se.

Anna taler om den halve eller hele time, du har for dig selv, når dagen er gået, og du har nået, det du ville af praktiske sager og nu sidder og slapper af. Den stund skal bruges på dig selv. På at gøre noget, der giver dig ro og glæde. Hun taler om at mærke efter, hvad der gør dig glad og så gå efter det – også når ferien er slut. Mange af os har så svært ved at mærke, hvad det egentlig er, der giver os ny energi, fordi vi har travlt og har antennerne ude på børn, mand, job, studie osv. Og ferien er da et godt tidspunkt at mærke efter på!

Jeg finder fred med en bog. Jeg får tanket mig selv op med de ord, stemninger, personer og situationer, en god historie har med sig. Og lige nu er jeg i gang med Lone Hørslevs nye Sorg og camping, som jeg er ret tosset med.

En stille bog om almindelige mennesker med en tikkende bombe af anspændte følelser under overfladen. Direkte og ligetil. Sympatisk og rammende. Genkendelig.

Masser af zen fra mig til dig!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s