Fra det virkelige liv: Fra hjemløs far med søn til multimillionær

Okay. Koldt vand i blodet nu. Dyb vejrtrækning – og så: LÆS DEN! Det skal jeg. I weekenden anbefalede min bror mig at se denne film:

Og det gjorde jeg. Og nu kan jeg ikke slippe den. Det er en autentisk historie, der foregår i en amerikansk storby i 1980erne, om faren Chris Gardner og hans 5-årige dreng. Chris sælger dyrt indkøbte knoglescanningsmaskiner, og en dag, da han er på vej gennem finansdistriktet til et salgsmøde, fascineres han af bøsmæglernes smil. Intet mindre. Han synes, de ser lykkelige (og rige) ud, og da han ser et opslag om en praktikplads, starter hans jagt på lykken. Det lykkes ham efter hård kamp at blive praktikant i et stort børsmæglerfirma, men det er ulønnet. Og da Chris’ kone forlader ham og sønnen (!), og da regningerne vælter ind, og han ikke har held med at sælge scanningsmaskiner, OG han arbejder dobbelt, bliver han og sønnen sat på gaden. De lever nu som hjemløse – samtidig med, at Chris knokler hos mæglerfirmaet, der ikke ved noget. Filmen er ikke sentimental, men i stedet rørende; drevet af en nerve, af beslutsomhed, mod og af en tro på at gå efter det allerbedste for sig selv og sit barn. Og den virkelige Chris Gardner er i dag multimillionær, foredragsholder, forfatter og meget mere. Den bog skal jeg altså læse.

Reklamer

2 thoughts on “Fra det virkelige liv: Fra hjemløs far med søn til multimillionær”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s