Uhm, det søde freelanceliv!

Kære du.

I går havde jeg min sidste dag som fast ekstern medarbejder på forlaget og er nu officielt freelancer på fuld tid! Det er både skønt og skræmmende på samme tid! Men jeg har det godt, har masser af opgaver – og sysler og nørkler i mit litteraturværksted med spændende projekter, der skal give alle jer endnu mere læseglæde. Og så har jeg dig! Jeg er hele tiden på udkig efter nye, sjove, rørende, vedkommende, interessante læseoplevelser til dig, og DU må meget gerne fortælle mig det, hvis der er noget, du er nysgerrig på, undres over, savner og elsker. Så vil jeg nemlig fluks kaste mig ud på litteraturmarkedet og opstøve det til dig!

Ha’ en dejlig solskinsdag!

Kærligst Amrit

PS. Læseklubben Månedens bog holder sommerferie i juli, men er super klar igen 1. august. Se med 15. juli, når jeg løfter sløret for augustmåneds bog. Men jeg blogger naturligvis, som jeg plejer.

Reklamer

9 thoughts on “Uhm, det søde freelanceliv!”

 1. Altså Amrit, hvor er det bare spændende for dig! Stort tillykke med din nye sti og kys fra mig…

 2. Kære Amrit

  Hvor er det dejligt for dig! Et stort tillykke til den stærke og modige; )

  Kærlig hilsen Katrine

 3. Kæreste du.

  Freelance på fuld tid bliver da fantastisk. Fedt – det kommer helt sikkert til at gå dig godt. Har du i øvrigt læst bogen “Er det ikke snart tid til en kop kaffe med en Nisse”? Den skulle efter sigende være god. Jeg har nu snart ferie og vil glæde mig til at afslutte månendens bog, så jeg er klar til den næste, når månedens bog-ferien er slut. Håber at se dig snart. Varmt knus M.

  1. Hahaha, du er så tæt! Har netop fået den bog ind af døren og kan ikke vente med at drikke kaffe med lækker-nis! Fedt, du snart har ferie! Så skal der hygges!

   Knus til dig!

 4. Tillykke med titlen! Så cool! 😀

  I disse “Ordet fanger”-tider, kunne jeg godt tænke mig nogle anbefalinger til drenge i alderen 10-13, som de selv kan læse. Noget sjovt, noget uhygge, noget fantasi, noget krimi… Jeg er lidt på bar bund, når kunderne spørger mig, og det ender altid med Iqbal Farooq eller Dreamteam.

  Har Freelance på Fuldtid nogle gode tips?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s