En app til barnet = ro til dig!

Jeg har en hamster! Nogen griner, når de ser ham (hvilket er sjældent, fordi han sover hele dagen – anede det ikke, da vi købte ham for en 50’er af en dreng på vestsjælland, der havde hamstere overalt på sit værelse), nogen bliver bange (?!), men de fleste undres. Over at vi stadig er nogen, der holder guldhamstere. Jeg er sådan én med guldhamster og tusind bøger  (har kurs mod den mærkeligste alderdom!). Derfor hænger jeg på, når andre sætter sig ind i nymodens opfindelser – og giver de gode råd videre. Min kære svigerinde blogger om apps på mors-apps.com, og sørme om der ikke findes et utal af gode bøger, du og jeg kan downloade til vores iphones (smart, når ungerne, eller én selv, ter sig – eller du gerne vil læse for dig selv). Hør fx Egon Mathiesens Mis med de blå øjne eller Jakob Martin Strids Lille frø. Sidstnævnte har jeg endda downloadet til min iphone indtalt PÅ SØNDERJYSK! Hvilken fornøjelse for en tidligere så stolt Aabenraa-pige som mig! Og er du gravid, fås bogen om tigerspring (når din lille pludseligt og uforklarligt opfører sig krigerisk) nu også som app. Og til de teknik-forskrækkede som jeg, er der råd at hente under tips og tricks. Smarties!

 

PS. Der er naturligvis også en app til os med hamstere! 😉

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s