Skulle en bogblog være kedelig? Nej da, den er sexet!

Krea-blogs, haveblogs, modeblogs – you name it; der findes blogge om alverdens ting, men de tre nævnte er tilfældigvis også nogle af de mest læste. OG JEG SKAL SKAM IKKE KLAGE! Jeg er tosset med alle jer, der læser med og kommenterer. Jeg ville bare … ønske, at det var lidt mere sexet at være bogblogger. Jeg siger ikke, at det er nørdet, meeen… Jeg ved, der er mange, der læser bøger. Jeg ved, at I, der læser min blog, er søde, sjove, intelligente, lækre og kloge, og jeg vil så gerne vise jer, at det er sexet at læse. At det er cool at prioritere at give sig selv en indre make-over i form af historier, der for evigt forandrer lidt af os.

Og selv om de fleste af os nok ser mere ud som hende her, når vi læser …

 

… skader det jo ikke engang imellem at føle sig som hende her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

9 thoughts on “Skulle en bogblog være kedelig? Nej da, den er sexet!”

  1. Din blog er min favorit og den eneste blog, jeg læser fast. Netop fordi den handler om bøger, og fordi du er god til at have forskellige vinkler på dit bogstof. Så tak for en god og inspirerende blog!! Nu vil jeg snart drage mod Roskilde og sørge for at servere bogstof for de mange unge, der pt er på græs.

  2. Sexet eller ej. Jeg er som splinterny læser, ganske begejstret for din blog og hele litteraturblogsuniverset den har åbnet for mig.

  3. Det kan da aldrig være nørdet at være bogblogger eller bogblog-læser/kommentator for den sags skyld!!

    Ikke alting behøver være sexet for at være cool – men lige præcis bøger og din blog er faktisk sexet, fordi kvinder, der udvider deres horisont, udvikles og lidenskabeligt kaster sig ind i bøgernes univers og bliver klogere på sig selv og på livet og på mennesker pr. definition bare er sexet… Hvordan kan det være usexet at være passioneret boglæser eller blogger?

    Og hvis I vil have passion, så læs Milan Kunderas bøger eller Det Ny Testamentes Kærlighedens Højsang (1. Korintherbrev kap. 13) eller Højsangen i Gamle Testamente.. Der er masser af erotik og lidenskab 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s