En hektisk uge

Og så er ugen slut. Status er:

 

Antal gange jeg har taget make up af, inden jeg gik i seng: 1 (Dette regnskab tæller fra 1. januar 2011)

Antal gange jeg er vågnet  i sofaen med al tøj på kl. tidligt om morgenen: 5 (tak, Uffe, for åbenbart bare at trække på skuldrene og gå i seng)

Antal gange hjemmelavet mad: 0

Antal gange tøet mad op fra fryseren: 3 (fra den sønderjyske familie)

Antal gange købemad: 2

Antal gange spist ude: 2

Antal kendisser observeret foran Skt. Petri fredag aften: 12 (gad til slut slet ikke skjule, at jeg gloede)

Antal gange, hvor hysterisk anfald over, at mindstemus ikke vil lægge sig til at sove, har været under optræk: 1000

Antal kopper kaffe indtaget: 5.000.000

 

Det har ikke været min uge – håber det har været din. Ellers er du nok enig med mig i at:

“At leve er ikke nok,

solskin, frihed

og en lille blomst

må man have”

 

(H.C. Andersen: Sommerfugl)

 

Reklamer

4 thoughts on “En hektisk uge”

  1. Ønsker dig en bedre uge i næste uge, Amrit 🙂

    Ingen købemad her (Stig laver maden)… min uge har hovedsageligt været præget af knap 7-årigs efterhånden teenager-agtige adfærd, hvor han meget bestemt ytrer – og jeg citerer hans egne ord “DU bestemmer ikke.. det gør jeg selv!” (kan en 7-årig være i “selvstændighedsfasen igen??!!) og deraf følgende småhysterisk mor, som bogstaveligt talt har måttet slå i en dyne flere gange for på en sammenbidt og upædagogisk måde at forklare hr. førstefødte, at sådan hænger tingene altså nu engang ikke sammen (altid)…

    Trods ovenstående havde vi imod alle forventninger en pragtfuld og vellykket tur til Legoland i går – så glemt er (foreløbig) alle konflikter 🙂

  2. Tak, de damer!

    Jeg ranker ryggen og klør på igen.
    Og Vivi, det er befriende at høre, at du også kører den sammenbidte og dynebankende stil. Og hvor er du heldig, at Stig laver mad! Jeg ville ønske, at mad kom i pilleform, og at jeg nynnende kunne uddele piller 3 gange om dagen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s