Cirkeline: Brand eller bog?

Jeg elsker at anmelde bøger, som jeg ved, at du og dit barn bliver gladere eller klogere af at læse. Jeg elsker glade anmeldelser, fordi der er lagt mange kræfter og følelser i bøgerne fra forfatteren og forlagets side. Men. Når en bog bare ikke lever op til forventningerne, er det min pligt at være ærlig. Og jeg må desværre give den spritnye bog Godnat Cirkeline dårlige ord med på vejen. Den er simpelthen for tynd og for letkøbt.

Der er heller ikke meget ‘godnat’ over den, for i stedet for at sove tager Cirkeline på flyvetur med to andre alfer; de drikker dug og spiser bær og hjælper en ælling hen til sin mor. Så flyver Cirkeline hjem og spiser honning og fniser over, at hun overhovedet ikke har været i seng, og lige da hun vil lægge sig til at sove, kommer Frederik og Ingolf og vil lege. Nu vil Cirkeline gerne sove, men det må hun ikke for musene, og så er dagen i gang og bogen slut.

Vores yngste skal have kvalitetsbøger og ikke bøger, hvor handlingen virker mere eller mindre tilfældig og ikke i tråd med budskabet. Heller ikke selv om bogen hedder noget med Cirkeline.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s