Zen for travle kvinder

Jeg er ikke så meget til selvhjælpsbøger og lignende, fordi jeg ofte synes, de bliver lidt for hokus-pokus-agtige og svære at efterleve. Men når jeg støder på et par gedigne ‘gode råd’-bøger til travle kvinder og mødre med virkelig brugbare nede-på-jorden-tips, så bliver jeg nødt til at fortælle dig om dem. Tænk, hvis du gik glip af muligheden for nogle nemme smutveje til en god hverdag!

Super mor er især skrevet til enlige mødre, men er bestemt god til alle travle kvinder. Her får du konkrete tips til, hvordan du blandt andet nemmest slipper af sted med at holde orden, at købe ind og at lave mad på 15 min.! Forfatteren Anna Skyggebjerg taler ovenikøbet om at springe over, hvor gærdet er lavest! Og der er ikke et eneste ord om at klare ærterne med feng-shui og ‘bare-tænk-positivt’!

Zen for mødre er næste skridt på vejen til en nemmere hverdag: Når det praktiske fungerer, handler det om at få skabt nogle åndehuller for dig og dine børn, og det er heldigvis ikke noget med at lave store papmaché-figurer og andet krævende, men super konkrete tips til, hvordan I finder lidt ro – sammen og hver for sig.

Og – tadaah: I morgen får vi her på bloggen besøg af en vaskeægte gæsteblogger! Jeg vil ikke afsløre andet end, at hun ved, hvad hun taler om. Se med i morgen!

Reklamer

7 thoughts on “Zen for travle kvinder”

 1. Jeg har læst Zen for mødre (som jeg fik at min pragtfulde mor :), og den kan varmt anbefales!

  1. Ja, den er altså bare god. Bare så simpelt et råd som at lægge sig ind på sengen på børnenes værelse og bare være – uden at deltage så meget – giver en følelse af ro og nærhed. Lige noget vi kan bruge 🙂

 2. Hej Amrit!
  Tak for sidst – det var rigtig hygggeligt.
  Hvor er jeg dog enig med dig i din betoning af vigtigheden af at læse alene – og højt sammen med sit barn (du skriver om det et andet sted på din side)!
  Og ja, disse to selvhjælpsbøger har nogle fine råd med sig!
  Kh. Birka.

  1. Kære Birka.
   Selv tak for sidst – det var så hyggeligt at møde dig! Brandærgerligt, vi ikke nåede at få snakket så meget bøger! Vi må ses igen. Dejligt, du er med herinde! Og ja, det er ultra vigtigt at læse – det beriger på alle tænkelige måder!
   Knus fra mig

 3. Amrit, har du læst ‘Kampråb fra en tigermor’?

  Selv vil jeg så gerne læse den, da jeg allerede blot via beskrivelser heraf provokeres meget. Og den maner da i hvert fald til debat, må man sige. Der er vist tale om en lidt anden opdragelse, end den ‘Zen for mødre’ stiller op;-)

  b.la har hun udtalt, at hvis ikke hendes døtre fik top karakterer og hvis ikke, de spillede dygtigt nok på klaveret, så truede hun med at brænde deres tøjdyr! I dag er begge hendes døtre naturligvis unikummer udi deres instrumenter og begge optaget på Harvard og Yale. Og hun mener selklart at hendes metode har skylden herfor. Og her er der IKKE noget med at ligge på børnenes seng og bare nyde…;o) Ret crazy….

  Kom da i øvrigt lige over til mig et smut og vind lidt lækkert tøj til dine piger!

  Kram

  1. Hvor er det skægt, du lige nævner den – sidder netop og forbereder et indlæg til bloggen om den. Er vildt provokeret samtidig med, at jeg næsten ikke kan forholde mig til tigermor, fordi hun er så ekstrem. Jeg har ikke læst bogen, men fulgt med i debatten omkring den, og der stod blandt andet, at hendes børn aldrig havde haft en ven med hjem for at lege. Og jeg tænker på Anine, der så tit har legeaftaler og er så glad for det. Hmm…
   Og så skal jeg da lige et smut over til dig og deltage i konkurrencen – super lækkert tøj altså 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s