Legenden om Enyo

Har du en dreng eller pige, der ikke griber en bog af sig selv, så kan dagens indlæg måske hjælp.Tv2 har i et stykke tid vist den prisbelønnede serie Legenden om Enyo: Et forhistorisk fantasyunivers med værdierne i orden!

Den 12-årige dreng Enyo, der som spæd blev forladt af Aclulu-folket, men sidenhed fundet og adopteret af Doodjie-stammen, har en drøm om at blive jæger. Men han er imidlertid forudbestemt til at blive shaman og finde vejen til den Glemte dal og redde Doodjie-stammen fra undergang.

Serien er blevet udvidet med en bog og en app til iphone og ipad. Bogen er skrevet af Lea Carlsen Ejsing og er fyldt med flotte billeder fra serien. Den giver et indblik i alle de væsentlige historier og hemmeligheder om Doodjie-stammen, og er det ikke nok, kan man på app’en, udover at læse bogen, også få adgang til det ekstramateriale, der går bag om universet. Det gør man ved at finde de små symboler, der gemmer sig rundt omkring på siderne. App’en tilbyder decideret læsning, men krydret med spillet bliver det ikke så ‘tungt’ igen for den ikke så læseinteresserede dreng eller pige.  En anderledes og god læseoplevelse.

Serien er også udkommet på dvd.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s