Det er til at tude over!

Af og til har man brug for en god tudetur! I går havde jeg en skøn dag med fødselsdagsbrunch for en god veninde, men på vejen hjem fik jeg en sær trang til at se en gedigen tudefilm. Ind forbi Blockbuster og leje to af de allerværste: Biutiful og Hævnen. Hm… Havde set begge før, og især Biutiful er storslem! Så den med min søde veninde Maria, der tudede som var hendes sidste dag kommet, mens jeg sad iskold ved siden af med alle følelsesskodderne knaldet hårdt i. Men i går gav jeg los – og nu kan jeg lidt igen! Også med bøger gælder det, at de kan være smukt fortalt og interessante, men rører de ikke ved vores følelser, bliver de hurtigt glemt. Og deciderede tudebøger – de er en kategori for sig. Hvis du trænger til en god tudetur, så er her tre bøger, der er lige til at tude over (på den gode måde):

Drageløberen af Khaled Hosseini: Stor roman om venskab, ydmygelse, skyld og tilgivelse.

Er der nogen? af Marian Keyes, som faktisk er en af chiklitt-genrens mesterinder: Om at miste den man elsker. Inkl. en grusom overraskelse for læseren.
Ved vejen af Herman Bang: All time favourite fortælling om  ulykkelig og måske spildt liv?
PS. Kan stadig ikke se E.T.!
Reklamer

3 thoughts on “Det er til at tude over!”

  1. Det var det, jeg skulle have gjort. Jeg havde en rigtig dum dag i går. Humøret var sort, computeren ville ikke makke ret og den arbejdsopgave, jeg skal have løst her i weekenden, kunne jeg ikke knække. Og på sådanne dage kan det jo faktisk være godt med en undskyldning for at tude igennem. Jeg så i stedet en masse afsnit af The Wire. Dit indlæg fik mig også til at tænke på, at det var Herman Bangs Ved vejen, der gjorde mig til læser. Læste den i skolen i 7. klasse og var helt solgt og har siden dårligt bevæget mig ud af en dør uden en bog i tasken. Ha’ en dejlig dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s