Fordi det ikke behøver at være røvsygt!

Kære læser.

Det er ikke altid, at dit lidt større barn gider høre et eventyr om gamle dage, så i dag får du to bud på skamløse gendigtninger af gode, gamle H.C. Andersen, og så skader det jo heller ikke, at du også kan få dig et billigt grin!

 “Nu skal du høre en syg historie” … sådan starter Manu Sareens politisk ukorrekte børnebog “Hvad fætter gør er altid det rigtige” skrevet sygt frit efter H.C Andersen. Vildt underholdende bog om, hvad der sker, når gode, gamle H.C. kommer i anden etnisk vridemaskine. Bogen foregår  på Vesterbro i den ‘Arabiske Kioske’ og er fyldt med fede figurer, for eksempel bedstemoren, der sidder i baglokalet og ser fjernsyn og råber: ”hvad kræftihelveda”, når der er noget, der går hende imod. Læs den! (9-12 år).

 

 

Den altid skarpe Rune T. Kidde skrev i anledning af H.C.’s 200-års fødselsdag for nogle år tilbage denne fantastisk morsomme bog med 11 gendigtninger af nogle af H.C.’s  største eventyr. Titlerne i sig selv siger sådan set alt: Prinsessen på tærten, Hvad fatter gør, er altid det forkerte,  Den grumme ælling, for bare at nævne nogle. (Fra 6 år og frem).

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s