Pssst! Jeg tipper dig

Jeg er blevet tippet. Forleden, da jeg var på biblioteket og stod og studerede udvalget af 14-dages bøger (nye og særligt populære bøger, som ikke kan reserveres og kun kan lånes i 14 dage), kom der en kvinde på min egen alder hen til mig, og sagde: “Den dér er god! Den skulle du altså tage og låne.” Hun pegede på denne her:

 

“Jeg læste den i ét stræk, og der er desværre ikke kommet andet på dansk af hende!”, sagde den søde med-låner til mig. “Jeg tror, jeg tager den!”, sagde jeg. Og nu sidder jeg her. I saksen. Kan ikke lægge den fra mig. Tænker på den, når jeg ikke læser. Derfor tipper jeg dig! Lån den – læs den! Og tip dine medkvinder.

Bogen foregår i 1960’ernes amerikanske sydstater, og omdrejningspunktet er forholdet mellem de afroamerikanske, stærke, men undertrykte tjenestekvinder og deres hvide fruer. Om tab, racisme, modet til at forandre i en ulmende tid med raceadskillelse, og spirende, farlige oprør. En bog med kvinder for kvinder.

Rigtig god lørdag!

Kærligst Amrit

Reklamer

4 thoughts on “Pssst! Jeg tipper dig”

  1. åhh det er så dejligt med et dagligt fix af gode bøger mm. Ikke at jeg når at læse særlig meget pt, men bøgerne kommer på min liste for lige pludselig får man brug for tippene..:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s