Øh – ny danmarksmester? Bedøm selv

Yaks, hvor tog det ukristelig lang tid for Anine og jeg at lave vores vinderbidrag til DM i højtlæsning. Og så tog det mig hele morgenen at uploade filmen, fordi jeg er en hysterisk analfabet, når det kommer til alt, der rimer på teknik.

Processen fra tanke til handling i stikordsform:

 • Mig (glad og lidt skingert): “Anine, skal vi ikke være med i en konkurrence, hvor jeg skal læse højt, og du skal filme?”
 • Anine (ser fjernsyn): “Det kan vi godt.”
 • Mig: “Ok, så henter jeg lige mobilen.”
 • Mig (energisk): “Så lad os gå i gang!”
 • Anine: “…” (ser fjernsyn).
 • Mig: “Anine, kom nu, det blir sjovt.”
 • Anine: “…” (ser fjernsyn)
 • Mig: “Altså, hvis du vil have at vi skal være med (!?!), så er det altså nu.”
 • Anine: “Nu…?”
 • Mig: “Ja, at vi filmer.”
 • Anine: “Nå-åh okay”. (Var det for pokker ikke noget med, at ungen skulle blive stolt? Det stod der jo.)
Handlingen:
 • 1. film ubrugelig, fordi vi havde vendt mobilen forkert, så den optog Anine, der filmede i stedet for ivrig, højtlæsende mor.
 • 2. film ubrugelig, fordi mobilen døde.
 • 3. film: Ny scene: Nu med højtlæsning for lillesøster. Ubrugelig, fordi lillesøster forlader oplæsningen. Muligvis i protest mod skinger mor.
 • PAUSE
 • 4. film ok – på trods af: at slutning mangler, at solen står ind på mit ansigt, så jeg ligner uheldig udgave af Peter Lundin, at jeg tenderer til at være lige lovlig udringet (prøver bare at vinde, ok?!), og at man skal skrue vildt højt op for overhovedet at høre noget højtlæsning.
Anyway, here it goes:
Og den, hvor lillesøster forlader den synkende skude (skru ned! For den er af en eller anden grund vildt høj.)
Reklamer

12 thoughts on “Øh – ny danmarksmester? Bedøm selv”

 1. Altså for mig, Amrit, da er DU den nye Danmarksmester – hvis ikke i andet, så i tålmodighed 🙂 Tak fordi du har givet mig det største latteranfald i denne uge (og det er venligt ment :).

  Jeg er stensikker på, at hvis jeg lavede et sådant bidrag, så ville man høre og se en mor med en sopran-skinger stemme, storsvedende forsøge at se bogstaverne imens Valdemar surt konstaterer, at han ikke kan se billederne og at han hellere vil se den Pokemon tegnefilm i tv, som han ALDRIG har set før og imens Storm bladrer frem og tilbage i den bog, jeg ihærdigt og sopran-skingert forsøger at læse… Højtlæsning hjemme hos os – som vi heldigvis alligevel gør hver dag – hører til før sengetid, når to meget aktive drenge er faldet lidt ned og helst i sengen, for det er så hyggeligt :o)

  God weekend til jer.

 2. Fantastiske film! Stort grin og smil herfra!! Har dog ikke fået lyden med.(Problem med min conputer) Hvor er du bare sød – og du har ret – første film er både til glæde for børn og far(!) En virkelig sød detalje er Anines tæer med neglelak der ligger og vipper i bunden af billedet – det ser rigtig hyggeligt ud. Glæder mig til at gense filmene med lyd.

 3. Takker de damer! Er altid glad for at stå for underholdningen! 🙂 Vivi, din skingre sopran, kom du bare i gang 🙂 Og Katrine, det varer ikke længe før baby-boy kommer ud, og så er du også på den! 🙂

 4. Flot Amrit!
  totalt vindermor!!! Tror vist ikke jeg vover at lade Amanda føre kameraet herhjemme ;o)

 5. Åh, af hjertet tak Amrit. Jeg lancerede netop ideen for mine poder i går, og vi nåede vist kun til det der svarer til “Anine: “…” (ser fjernsyn)”. Eneste kommentar var manden, der mente, at deltagerne nok læste op på en meget avanceret måde med lyde og halløj (jeg hører lige Pas på varerne, Arne for mit indre øre.
  Men du har da virkelig givet mig mod på at forsøge 🙂
  Så må vi bare håbe, at jeg kan overtale børnene – ellers kunne man måske snyde og sætte sin egen mobil til at køre???

 6. Åååhh jeg elsker, som Katrine, Anines viftende tæer og hendes til tider højlydte suk og prusten og stønnen. Og ikke mindst Livses MEGET alvorlige ansigtsgrimasse de 10 sekunder hun gider være med…. Med dit tålmod og min mangel på samme, ooooorker jeg ikke at tage kampen op og deltage, men TAK fordi jeg måtte være med til jeres;)…

  1. Kære Maria. Anine prustede helt vildt! Og gabte! Jeg vil sige, det pressede mig til det yderste, så lige præcis dig, ville jeg nok hellere ikke råde til at deltage:-) Hahaha

 7. 😀 Den er hjemme, Amrit. Jeg kom sådan til at grine over Anines hjertelige latter under højtlæsningen for Liv i den nu kasserede film.
  Jeg er sikker på, at Liv reagerer og går sin vej, fordi Lisa og Jeppe slår hinanden. Hun er et fremmeligt barn!

  1. Hahaha – og ikke at forglemme mig, der bliver noget stram i betrækket, da Liv går – samtidig med at jeg gerne vil virke vildt rummelig. Bliver jo filmet for hulen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s