Er du med?!

Intet mindre end en succes har vores nystartede online-læseklub Månedens bog været! Kæmpe tak til dig, der har deltaget, og et hjerteligt velkommen til dig, der vil være med i juni!  Jeg kan fra min side sige, at jeres ærlige og engagerede kommentarer til Sommeren uden mænd har givet mig stof til eftertanke, smil på læben, nye perspektiver på bogen og glæde over at dele en læseoplevelse med andre. Hvad siger I andre, der har deltaget?

Og nu skal vi så i gang med junimåneds bog, og på opfordring fra nogle af jer, bliver det som nævnt Hovedløs sommer – Erling Jepsens spritnye roman fra forlaget People’s Press. Jeg har lavet lidt research for dig: Bogen fås billigst her (ca. 200 kr). Så drop et enkelt café-besøg og brug i stedet pengene på Hovedløs sommer og vær med i denne læseklub, der er fleksibel, lydhør, rummelig og interessant – du kan ikke undgå at blive den hotteste litteratur-fashionista;-) Brug lidt af din sparsomme tid helt bevidst på at forkæle dig selv med en kulturel oplevelse – og så ovenikøbet sammen med andre skønne damer!

Velkommen til alle – vi starter på onsdag i næste uge den 1. juni – og du kan selvfølgelig stadig nå at kommentere på majmåneds bog.

Kærligst Amrit

Reklamer

4 thoughts on “Er du med?!”

    1. Og du skal være SÅ velkommen, Anette! Tak fordi du linker til mig på din blog, jeg har netop lavet en blogroll, som du selvfølgelig er med på! Os litteratur-fashionistaer må jo slå et fælles slag for den gode, altoverskyggende, berigende og forandrende litteratur!
      Også god dag til dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s