Rejs med børn

Sommerferien står for døren, og skal det være en ferie på ungernes præmisser, hvor du ærlig talt ikke får det helt store ud af det? Eller har du lyst til at prøve noget nyt, som er sjovt for hele familien – og også kræver lidt mod? Jeg har netop fået den spritnye bog Rejs med børn i hænderne, og lige først tænkte jeg, at den virkede noget poppet med sine rejsebeskrivelser fra kendte mennesker med små børn (som om de ved det hele?!), men da jeg fik kigget grundigere i den, blev jeg positiv stemt. For den er faktisk lidt som en Grønspættebog  – bare for rejser med børn. Du får:

  • Tips til badeferien, storbyferien, campingferien, skiferien – og (modigt og tiltrækkende) den lange rejse.
  • Masser af helt-nede-på-jorden-tips om planlægning, tidsfordriv for ungerne under rejsens ventetid, boformer, pakkeliste til den lange rejse, mental planlægning,  osv.
  • En let, humoristisk og alligevel seriøs tone.
  • Masser af virkelig inspiration, der lader dig tilbage med et indre drømmebillede af dig selv, der overskudsagtigt krydser Arizona på motorcykel med lækkert solbrændt barn med bandana i sidevognen, … men mindre kan også gøre det, og bogen har faktisk bud på det meste.
Reklamer

1 thought on “Rejs med børn”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s